Åben konsultation:

OBS: PGA COVID-19/CORONA ER ÅBEN KONSULTATION FORTSAT IKKE TILGÆNGELIG.

Bestill en konsultation online med minlæge app på din smartphone eller igennem “e-portalen” her, ellers ring til klinikken (desværre p.t. er vores sekretær sygemeldt, så der er ingen tidsbestilling den 21. og 22. oktober indtil klinikken skaffer sekretærvikar).

OBS: PGA COVID-19/CORONA ER ÅBEN KONSULTATION FORTSAT IKKE TILGÆNGELIG.

Telefontid:

Hverdag fra kl. 8.00-9.00. Tidsbestilling fra kl. 9.00-12.00. (desværre p.t. er vores sekretær sygemeldt, så der er ingen tidsbestilling den 21. og 22. oktober indtil klinikken skaffer sekretærvikar).

Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Desuden kan der gives svar på specielle prøver og undersøgelser mm lægen har aftalt at det følges op med en konsultation til prøve/undersøgelse svar.

Kommunikation via hjemmesiden

Allerbeste er at hente den nye app minlæge på din smartphone (se Apple Appstore eller Google Play). Dette kan dog først bruges efter du har logget ind her på klinikkens ny webside med din nemID.

Derefter hent appen minlæge, som er et digital “samlings-punkt” for tidsbestilling, receptbestilling, osv. Man logger ind første gang med NemID og der er automatisk opsætning med klinikken du hører til, så det er meget nemt. Derefter med pinkode eller FaceID så det er nemt at åbne appen og bruge den på daglig basis.

Appen er flot, overskuelig, og nemt at navigere i, og du kan se om du mangler recepter og bestiller nye med et enkelt ‘klik’ på din smartphones skærm, des du slipper for at indtaste navn på medicin og du slipper for at ringe sekretæren. Helst brug appen i det omgang det er mulig for dig – så kan sekretæren tage sig af patienterne på klinikken. Hvis du har problemer med appen, sige det til os, vi hjælper gerne. 🙂

  • Hvis du ikke har en smartphone eller ikke vil bruge appen: kan man bruge vores ‘gammel’ løsning:

Under menupunktet “Kontakt klinikken” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger.