Allerbeste er at hente den nye app minlæge på din smartphone (se Apple Appstore eller Google Play).

Det er et digital “samlings-punkt” for tidsbestilling, receptbestilling, e-konsultation osv. Man logger ind første gang med NemID og der er automatisk opsætning med klinikken du hører til, så det er meget nemt. Derefter med pinkode eller FaceID så det er nemt at åbne appen og bruge den på daglig basis.

Efter du er oprettet i appen skal du også oprette dig her på websiden igennem eportalen – dette så appen og journalsystemet er i sync.

Appen på telefonerne er flot, overskuelig, og nemt at navigere i, og du kan se om du mangler recepter og bestiller nye med et enkelt ‘klik’ på din smartphones skærm, des du slipper for at indtaste navn på medicin og du slipper for at ringe sekretæren. Helst brug appen i det omgang det er mulig for dig – så kan sekretæren tage sig af patienterne på klinikken. Hvis du har problemer med appen, sige det til os, vi hjælper gerne. 🙂

  • Hvis du ikke har en smartphone eller ikke vil bruge appen: kan man bruge vores ‘gammel’ løsning:

Første gang du besøger selvbetjeningen, skal du oprettes som bruger*

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log ind med NemId” knappen når du er inde i selvbetjeningsvinduet.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret ny bruger”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.

Du kan fremadrettet selv vælge om du vil:

  1. Logge ind på e-portalen med dit CPR-nummer samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)
  2. Logge ind med NemId

*Ovenstående gælder for personer over 15 år, der har et NemID. Er du under 15 år, skal du kontakte klinikken for at blive oprettet.